Det här har ni givetvis redan sett

Jag brukar inte vara först med de senaste klippen men SÅ BRA detta är.

Alla måste titta.

 

 1. Lena skriver:

  Ville bara säja att jag såg dej igår i Aktuellt angående läxor. Jätte bra, !!
  Mina barn är stora nu 15 o 19 år men, deras skolgång i grundskolan var inte den bästa. Alla kan inte planera… Det kanske är bättre idag ??
  Men när dom införde egen planering från 7-8 års åldern i vanlig kommunal skola, utan att lärarna var utbildade på detta, utan veckovis uppföljning resulterade i att min dotter blev knäckt när hon efter 1,5 termin i tvåan fick reda på att hon skulle göra 1 mattebok 1 svenskabok (dom som dom jobbade i skolan i.)på några veckor för hon låg så mycket efter.. och jag som förälder var helt ovetande, jag hade följt planeringen med läxor med min dotter och vi hade gjort läxorna i läxböckerna. Men när hon jobbade i skolan å tittade på sin planering och fastnade på något, så gjorde hon något som var roligare…sen kände hon hela grundskolan, att hon var värdelös…att det inte var någon ide… Sen hör till saken att hon var inte så teoretiskt lagd. men väldigt praktiskt duktig på hantverk o målning, men där ser du där måste man kunna vara teoretisk också annars får man inga höga betyg….
  Dom som gick i hennes klass som var Ljushuvuden o duktiga i alla ämnen, som inte kunde rita en sträckgubbe fick högsta betyg i även dom praktiska ämnena pga. att läste sig till den teoretiska biten..Men inte min dotter… Så även där var man värdelös…sparka på dom som redan ligger…
  Se över betygsystemen tycker jag, man måste kunna lyfta fram o permiera alla förmågor alla kan inte vara teoretiker. Alla behövs i ett samhälle.
  Nu pratar alla ungdomar om att man måste läsa vidare ..osv..Hur skulle det se ut, om alla bara läser på högskolor hela tiden.. då stannar Sverige..ingen som betalar skatt osv..

 2. Sara skriver:

  Hej Malin! Såg just debatten du var med i på Aktuellt. Du var väldigt bra! Lugn, klok, Empatisk och välformulerad. Tack!!

 3. Vera skriver:

  Se deras video med Stonehedge med!!

 4. Tack det förklarade en diskussion mellan min 10-åring och 12-åring, jag får nog förklara skillnaden mellan fox och fuck….

 5. Och snygga är de också Ylvisgrabbarna! ;)

Comments are closed.

LOADING..