Men, det här händer väl inte?

Visst måste den här bilden vara manipulerad?

Skärmavbild 2013-09-30 kl. 18.46.02

Eller är Madeleines man så lågbegåvad att han inte förstår vad andrahandsrök innebär för ett outvecklat foster?

Är du det Chris? Är du lågbegåvad? Är det möjligt att du är så smart att du kan köpa och sälja andra människors pengar* och bli rik på det utan att någon märker något men samtidigt vara så pass efterbliven att du inte SLUTAR RÖKA PÅ DIN BEBIS.

Herregud vilken idiot.

* Eller vad i hela friden det nu är du pysslar med.

 

 

 1. Emma skriver:

  Varför är han korkad, det är väl Madde-paddan som är korkad som går bakom honom och andas in all denna sekundära rök som borde vara mer korkad, hon kan väl helt enkelt gå därifrån, eller är det bara hans fel? Madde är ju själv storrökare så jag tror inte hon besväras så mycket, du Malin är mer orolig för dom än vad dom själva är.

 2. John skriver:

  Vad skönt att få klanka ner på de kungliga igen? Och att syssla med finanser måste ju också vara kriminellt! Andrahandsrök utomhus i New York……Bor inte du i tätbygd? eller är det bara ren luft i hela Småland alltid?

 3. hmm…då lär ju barnet passa bra in i familjen…

  Men visst är det synd, att inte själv få välja,
  även om du möjligen överdriver en aning…

  Sådana människor tänker först på sin egen njutning.
  Madeleine har gjort ett förväntat val.

 4. Ser så jäkla sleazy ut. Bläh! Stackars lilla fostret!

 5. Sanna skriver:

  Självklart är det inte vettigt för någon att röka eller ens utsätta sig för passiv rökning, allra helst om man nu är gravid. Emellertid är det ju inte som att han ligger hemma i sängen och röker(vilket ingen iofs har någon aning om mer än dem i sådana fall). De går utomhus på stan där man konstant utsätts för passiv rökning. Så alternativet är väl i sådana fall att använda gasmask om man är gravid. Jag håller dock med om att det ser jäkligt klumpigt ut och om jag fick bestämma så skulle rökning förbjudas helt på offentliga platser. Alternativt rökfria cigaretter så att folk kan få ta livet av sig bäst dem vill utan att störa resten av omgivningen. Farligt, äckligt och sjukt jobbigt för oss som har astma! Sedan förstår jag inte vissas kommentarer om huruvida Chris är en lämplig partner för Madde (bortsett från rökningen då). Det är väl ingen mer än dem själva och deras närmaste omgivning som kan uttala sig i den frågan?

Comments are closed.

LOADING..