Pullad gris

Okej, jag ska fatta mig oerhört kort: Jag tycker pulled pork är jättelöjligt.
Jag kan/orkar/vill inte motivera men snälla, visst finns det någon som vet hur jag menar?
Man kokar köttet jättelänge tillsammans med olika saker och sedan drar man isär det. Men herregud, bara ÄT.

 1. Madde skriver:

  Det är så himla gott i både smak och konsistens. Med tryckkokare tar det inte lång tid. Oftast lite billigare kött som blir hur bra som helst på detta vis. Vet inte om det gör mig löjlig för att jag testar ett nytt typ av recept som jag fastnat för… får väl bjuda på det i så fall.

 2. Är även köttgrytor löjliga? De ska ju också koka i flera timmar även om man inte drar isär köttet.
  Vitsen med att köttet ska tillagas under så lång tid är att även om man väljer en styckningsdetalj som inte är så dyr så blir köttet väldigt mört och får god smak av såsen den ligger i. Skulle man servera köttet i skivor el. dyl skulle det inte ta smak av såsen på samma sätt.
  Bottnar kanske din åsikt i att du inte äter kött och då inte har haft möjlighet att provsmaka denna rätt? Nej, denna gången tycker jag faktiskt att det är du själv som är löjlig.

 3. Malin skriver:

  Haha! Var i USA hos min amerikanska slakting och hon kollade valdigt konstigt pa mig nar jag sa att pulled pork ar HETT i Sverige!

 4. Det är god och billig mat. Perfekt till bjudbuffén. Lätt sätt att få mycket mat med mycket smak till en relativt billig penning.

 5. Skit för rubriken, har fått så obehagliga bilder på näthinnan!!

Comments are closed.

LOADING..