Fredagshus på en måndag! Till min syster!

Elin, det här köper jag till dig när jag vinner på lotto.

exteriör

 

köksinteriör

badrum

 

  1. Syrran skriver:

    Köp köp köp! Men flytta det till Kalmar, för i Malmö bor bara bohemer och idioter. (Obs! Överdrift.)

  2. Fantastiskt gulligt hus!

    Jag har letat bland arkivet för att hitta en gammal kommentar som jag skrivit angående min stora olycka som singel. Ditt svar har etsat sig fast i mig och varit som ett mantra. Ställ krav, nöj dig inte, var snäll mot dig själv, höj blicken.

    Jag gjorde precis som du sa och har träffat den allra bästa av killar (för mig). Tack Malin för dina ord. Jag är helt lycksalig och så kär så kär! Vi träffades för lite mer än ett halvår sen så jag vågar säga att jag vet att han är rätt för mig. Det var så värt det att vänta på honom. Tänk om jag hade nöjt mig med någon annan? Hua!

    Tack igen!

Comments are closed.

LOADING..