Jag skrev det här igår men tog bort det

Oklart varför. Orkade inte ha kvar det. Blir ledsen och uppgiven.

Men så hörde jag Cecilia Uddén gråta.

Blev arg på nytt.

Tittar på interpellationsdebatt i Sveriges riksdag

Kent Ekeroth, SD, är rädd att 22 miljoner syrier kommer till Sverige.
Han får PANIK när Tobias Billström inte svarar på det jättesannolika scenario där TJUGOTVÅ MILJONER syrier vill bo i vårt land.
FÖR LIKSOM VAD HÄNDER DÅ?
Jag hoppas att de gör det. Jag hoppas att 22 miljoner syrier kommer hit. Och sätter upp tält på Kent Ekeroths tomt.
Jag vet inte om du har märkt det Kent, men det är en hel del syrier som har drunknat på sin väg mot Sverige. (Man skulle ju kunna tro att det var ni som hällt ut Medelhavet där det ligger)

Är du rädd att 22 miljoner människor ska drunkna i Medelhavet så att du inte har någonstans att bada?
ÄR DET DETTA SOM ÄR PROBLEMET KENT?

 1. Anna skriver:

  Bra Malin. Hur bottenlöst tröstlöst och jobbigt det än känns så är det viktigt att fortsätta säga ifrån.

  Jag BEGRIPER inte hur dessa människor resonerar, såna jävla DUMHETER. Och alla de rena lögner de matar gemene svensk med, som skrämmande många människor bara sväljer med hull och hår… Jag står inte uuuut.

  Och att skylla sitt barns arbetslöshet på invandring är så…hjälp, skärp till dig nu. Ingen invandrare stjäl ditt barns jobb om ditt barn har ett svenskt namn. Vet inte gemene man hur svårt det är att få jobb med utländskt klingande namn? (VISSA utländska namn… de ”dåliga” utländerna. Amerikanskt namn står inte ivägen för att kallas på intervju….)

 2. Johan skriver:

  Sjukt bra skrivet! :)

 3. Anna skriver:

  Tack för ditt inlägg Malin. Jag kan bara hålla med dig! Hurra för dig!

 4. Ewa skriver:

  Hej Malin, jag har ingenting mot 22 miljoner syrier som sådana, säkert trevliga människor. Men vad skall de jobba med när det inte ens finns jobb för alla oss som redan bor här. Tänkt på det?

  1. Nej, det har jag inte tänkt på. Jag tänker att vi börjar med att erbjuda akut skydd.

   1. Nej, Gud förbjude att ännu en invandrare stjäl jobbet som städare i t-banan nattetid. Seriöst Ewa, föddes du utan empati?

    1. Ewa skriver:

     @Sanna, Nej det gjorde jag verkligen inte, tyvärr jag har jag arbetslöshet på nära håll, någon som nu kommer att skotta snö från tak i vinter. Mammahjärtat oroas! Tyvärr tror jag inte att ett regeringsbyte kommer att skapa så många fler jobb.

     1. Karin skriver:

      Ewa, har du tänkt på hur mycket ökad efterfrågan 22 miljoner människor skapar? Fler människor som behöver konsumera = fler jobb! Och eftersom vi alla vet att vi med ”icke utländska” namn går före i kön till varenda jobb i detta land så kommer dina nära tvärt om ha otroligt mycket lättare att få jobb om 22 miljoner syrier kom hit.

  1. Kajsa skriver:

   Och jag tänker att lösningen på det problemet är BYT REGERING.

 5. Tack för detta inlägg.

Comments are closed.

LOADING..