RUSSELL JEFLA BRAND

Nu har jag sett det här klippet så många gånger att jag har tappat räkningen och jag förklarar mig härmed hjärntvättad.

Jag finner inte orden.

Jag vill bara att ni tittar.

Och DELAR.

 

 1. K skriver:

  Jag som är dålig på att uppfatta engelska ord i ett sånt snabbt samtal undrar om intervjun finns nedskriven nånstans??

 2. azlu skriver:

  Jag skulle ta honom mer på allvar om det vore så att han skulle kavla upp ärmarna och ta i. Som det är nu så ligger han ju bara på soffan och väntar på att andra ska ta tag i det.
  Efter det så tro inte att han spottar han i nävarna och hugger i. Jag räknar med att han nöjer sig med att göra ungefär samma sak som idag, skådespela och tjäna då kanske lite mindre pengar but still massor mer än ”mannen på fabriksgolvet”.
  Malin, att bara dela en länk är den okunnige och late hens sätt. Jag är nyfiken på vad det är du tycker är så bra med klippet och vad han säger. Om du nu vill att vi DELAR så borde det vara en lätt sak att skriva ned.

 3. marie skriver:

  OMG!! kul och få ändra uppfattning om honom, trodde han var en inbiten pundare,

  1. Lisa skriver:

   Och om han skulle vara en inbiten pundare då? Skulle det göra honom till en sämre människa med ett värde mindre än dig och mig?

 4. linus skriver:

  där fick man en ny idol. tack för tipset:-)

Comments are closed.

LOADING..