Vad jag sa alldeles nyss

Vi sitter i soffan och tittar på Sportnytt. Det är ju rent allmänt en enda snoozzzzefezt men jag orkade inte lämna vardagsrummet.

Vi tittar på bilderna från gårdagens match och ett av Cristiano Ronaldos mål.

Då säger jag så här:

”Det är helt sanslöst hur han gör det när han kommer runt på kanten, det GÅR inte stoppa honom, det är som om han är i maskopi med bollen”

Sånt här säger jag ibland, det bara ramlar ur mig.

Så märkligt.

Som att plötsligt rabbla en svårlöst ekvation till ingen som helst nytta.

 

  1. K skriver:

    Hahaha! Jag vet! Sånt händer mig också! Som när jag faktiskt satt och såg hela (!) matchen i tisdags (och där hade två timmar av mitt liv förflutit till ingen nytta!). Då och då bara, liknande kommentarer som din ploppade ur mig. Lika märkligt varje gång.

Comments are closed.

LOADING..