Fest

Igår bjöd Alarmstreet på sommarfest (minus sommar). Vi tog färjan över till Öland med bubblor i glasen och höga vågor över fören. Hu att åka färja. Sitta instängd och bara brrrruuuuuuuuuuuuuum över oceanen istället för att känna hur båten följer vågorna och känna vinden piska håret mot kinderna.

Men fram kom vi till buffé och vin och livemusik med mitt favoritband No Ties

Och så högläsning ur En mamma blir till. Jag valde stycket om könshår. Passar perfekt till fest!

Malin läser 3 II

Malin läser 1 II

Malin läser 2 II(1)

enmammablirtill

Är det någon som har läst boken? Är det någon som är intresserad av en utlottning?

  1. Anna skriver:

    ÄLSKAR din bok och tror ta mig tusan att jag älskar dig också! Väntar mitt första barn, är i v 24, och det går så hemskt långsamt. Tur då att man har något bra att läsa i som får en att skratta och se det komiska och det fina i situationen man befinner sig i som kallas graviditet. TACK och KRAM

  2. Åhhh. Vill ha. Jag har två underbara barn och är färdig med barnaalstrandet. Jag har lyckats hålla liv i i båda mina barn genom två hemska graviditeter, snittat ut båda då min kropp inte vet hur en förlossning funkar och fått förlossningsdepp efter båda alltså SUGER jag på att vara gravid, föda och hela tiden därefter, men jag vill jättegärna läsa din bok och skratta och gråta med dig. Min syster med två (snart tre) underbar barn kan få ärva den efter mig och sen ytterligare en lillasyster som går i bebistankar.

  3. utlottningar är alltid kul , jag tänker dock köpa boken själv så du får lite betalt, även om det lilla du får för boken inte går upp mot vad du redan gjort för mig via dina texter! Däremot skulle jag tycka om ifall boken kunde köpas signerad någonstans ..?
    kramar

  4. Vill gärna vara med i en utlottning, (jag tänker läsa din bok i vilket fall). Går och längtar efter en liten själv, men det vill sig inte så få skratta och gråta över din bok. Och glädjas med dig (och er alla andra), är nog vad jag behöver.

  5. Givet!

Comments are closed.

LOADING..