Dags att bli våt

Den nionde augusti simmar jag Kalmar Kanalsimning för tredje gången.
Bara jag tänker på det så blir jag svettigt nervös i handflatorna. Men det märker jag inte i vattnet.
Jag vill även detta år göra något gott och samla pengar till Barncancerfonden.
Vill ni hjälpa mig?
Jag säljer alla meter jag simmar, 1800, för 30 kronor styck.
Man kan köpa en meter, man kan köpa många.
Bland de som köper meter lottar jag ut ett paket med ett ex av En mamma blir till och ett ex av Malin från Skaftnäs.
Sätt in pengarna på bankgironummer 258-2526 och ange namn så plockar jag en vinnare efter loppet.

IMG_9099

  1. Självklart vill man stödja något så viktigt som barncancerfonden, 10 meter köpta!
    Lycka till med simningen! /Helene K

  2. 10 meter köpta! Hoppas pengarna kan göra någon nytta i kampen mot barncancer. Med en 2,5-åring och en bebis påväg kan jag inte tänka mig så mycket värre saker än döende barn så nu jävlar ska den där sjukdomen döden dö!

    Tack förresten för underbar (och sorglig) läsning i En mamma blir till som jag läste ut härom dan. Skrattade så mycket att maken inte kunde sova… Gick inte att kväva när igenkänningen slog i taket som din bok fick den att göra.

    Ha det gott och simma lugnt!

Comments are closed.

LOADING..