FREDAGSHUS! DENNA GÅNG ÄR DET HELT FANTASTISKT!

Jag tror, att om jag bara var lite mer ”störd” så skulle jag kunna ”göra mig olycklig på en annan människa” för att få det här huset.

I detta fantastiska hus bor ett par i 45-års åldern. De har två barn, en son som är fjorton och en dotter som är tolv. Jag tror att det kan handla om ett sånt där spännande par där en är kreativ och den andra väldigt akademisk. Kanske är han läkare och och hon jobbar på tidning?

Herregud som de måste ha bråkat om den där studsmattan.

Entré

Dörren! Trappan! Fönstret!

Master bedroom

Här skulle jag aldrig somna. Jag skulle ligga och titta på lampan som en emoji med hjärtögon.

Det här huset är inte i min smak alls men min vän Therese skulle älska det.

Och så ett bonushus bara till mig.

Det här bör också ligga i Kalmar.

Ingen bor här men en homestylist har varit här och tagit ner tavlor och ställt in en rottingfåtölj från Ikea, vita stolar samt gröna växter. Inget sånt behövs för att jag ska se att detta är ett fem plus-hus.

 

 

 

  1. Elin skriver:

    Min man och jag är ett sånt där spännande par, där han är webdesigner och hon filosofie doktor i miljövetenskap. Jag hade inte tänkt på att vi var spännande- men när du säger det så ;-)

  2. Underbart. Längar redan till nästa fredag!

  3. Men Figeholm ligger ju inte så långt från Kalmar :-)

Comments are closed.

LOADING..