FREDAGSHUS! HAR VECKAN REDAN GÅTT? NEJ, DET ÄR TISDAG!

Vad har vi här för spännande hus? Ser inte mycket ut för världen om man håller handen för poolen …

Altan med pool i sydväst

… men se vilken matplats!

Stor matplats för 12-15 personer

I detta hus bor en familj som gillar olika såser, ingen vill ha samma som den andra. VAR ÄR KNIVEN I MITTEN? hann jag tänka innan jag hittade den på skärbrädan och kunde andas ut.

Köket är anpassat med bekväma lösningar

I huset med såser och knivar bor en mamma och en pappa som är 38 år. Mannen är kock och driver en innerestaurang. Det finns planer på ännu en restaurang med helt annan inriktning. Frun arbetar med kläder och har en blogg. Tillsammans har de tre barn, två döttrar, fjorton och elva år, samt en son som är åtta.

Och så har jag hittat en väldigt speciell lägenhet mitt på Söder. Vem bor här? En härlig kvinna avdelningen anglofil möter kitsch möter ljust och fräscht.

 

 1. Hej Malin,
  Du har ganska rätt vad det gäller villan, det är jag som bor där:) Jag är 38 år, min man 42. Han jobbar med inspiration/konceptutveckling/recept/konsult i matbranschen. Jag är fotograf, och matstylist, fotar mest mat, mycket kokböcker. Har haft blogg. Har dock jobbat som stylist och är designer i grunden. Vi har fyra barn; tre döttrar 10,8 och 2 samt en son på 5år.
  Så bra träffsäkerhet där! Tusen tack för en bra blogg:)))

 2. Onlyme skriver:

  Ahh, Malin Du är ju grym. Så skoj att läsa om dina fredagshus. Brukar själv hemneta and I love it! Det jag funderade på var; Varför ligger det bowlingklot på golvet i friggeboden? ! Tänk när man nonchalant släntrar in där och kickar till bollen som ligger på golvet

 3. Ebba skriver:

  Men Malin, länkarna! Vart är länkarna? Vi vill ju kunna gå in på annonserna och fortsätta drömmandet där.

Comments are closed.

LOADING..