Filip och Fredrik

Jag har inte sett Filip och Fredriks tidigare programserier. Hur nu det är möjligt.

Att både Filip och Fredrik är intelligenta, witty och allmänt begåvade lyser igenom i de intervjuer jag har läst och i de TV-program de gästat.

Men så fick jag för mig att jag skulle se ”Ska vi göra slut?” och herregud så bra det är. Så naket och fint och verkligt, trots att det är TV. Mycket TV känns så konstlad och ”tusen omtagningar” men detta program känns nästintill befriat från ”gör det igen” och ”kan du säga det där en gång till och sedan gå ur bild”

Första avsnittet såg jag med min kompis Linnea. I pauserna satt vi och jämförde män med män, himlade med ögonen och konstaterade att man ibland som kvinna får ”sakta ner intellektuellt” för att man ska kunna leva med en man utan att förlora förståndet.

”Jag har aldrig älskat Joachim så mycket som jag gör just nu” sa jag till Linnea innan jag gick hem och höll hårt om Joachims rygg där han befann sig lagd i sängen.

De har något de där två (WOW vilken current spaning!) men jag kan ju inte blogga om saker innan jag är frälst och nu är jag det. Frälst.

Tänk att gå in i en annan familj och gegga om privata saker. Herregud, jag släpper inte ens in folk om jag har stök på köksbordet.

Jag tror att Filip och Fredrik hjälper så många fler än de par som är med i programmet. Allmänmänskligt, sa Bill.

Se det, sa Bull.

IMG_5411

Joachim, jag älskar dig allra mest på torsdagar klockan 21:00.

  1. Malin skriver:

    Malin, du måste bara se filmen de gjort som kommer i januari. Den handlar om ett gäng killar invandrade till min lilla hemstad från Somalia och deras väg till bandy-VM i Ryssland. Gissar att de kommer att visa en bild av Borlänge som inte är helt positiv (läs icke invandrarvänlig) men de kommer också att visa otroligt mycket glädje, stolthet och kamp, gripande livsöden och en hel del humor! Hälsningar en annan Malin (som också är frälst i ”Ska vi göra slut”)

Comments are closed.

LOADING..