Sanna spekulerar

””Cohesive”… underbart… Kan du förklara varför både du och jag som är jordnära tjejer, i princip bara lyssnar på P1 och ser nyheter och debattprogram på TV fullständigt ääälskar Project Runway och har en crush på Tim Gunn? :-)”

Svar: Därför att det är så FULLPROPPAT med talang. Jag reklamerade en klänning häromdagen där knappen i ryggen sprack helt enkelt därför att jag vet att jag aldrig kommer kunna sy in knappen på ett bra sätt.

På den nivån är jag.

Så alla dessa talanger är som godis varje måndag, tisdag, onsdag, torsdag på TV3. (Varför denna styvmoderliga behandling TV3?)

När det gäller Tim Gunn så tycker jag att han verkar vara jordklotets finaste man. Så ädel, så god. Och den ömma delen av mitt hjärta blev ju inte precis mindre när jag läste att han inte har haft ett förhållande sedan han blev dumpad med orden att han var dålig i sängen. VEM GÖR SÅ?

timgunn
timgunnquote1

 

 

  1. Sanna skriver:

    ”Talk to me…” ;-) Tack Malin, jag känner igen mig precis och utnyttjar nu reklampausen i dagens avsnitt till denna fråga. Korina, Sandhya eller Kini?

  2. Johanna skriver:

    ❤️

Comments are closed.

LOADING..