Skrivstuga

I huset med många tekannor.

Jag sitter här och skriver och skriver och tänker och tänker. Bokar tågbiljetter och oroar mig för saker som inte har hänt. Skriver lite till och fyller på i min to do-app och oroar mig för att radera allting som jag gjorde den där gången. Det var hemskt. Tjugo punkter av göromål, viktiga och oviktiga men ändå viktiga i sin banalitet. Och så SUDD och jag var vilse. Jag slutade med bläckpenna och gamla fönsterkuvert men jag har aldrig förlorat halva livets göromål i en enda snedtryckning med fönsterkuverten.

Jaha. Igår försökte jag få igång Joachim på Parks and recreations men han ville inte. Jag har varit så himla himla nyfiken på denna serie och så säger Joachim bara ”mja” efter en stunds tittande. Måste vi dela på oss nu? Om man inte kan mötas och dela glädjen i en TV-serie, vad har man då?

 1. det enda tv-programmet som både jag och min man tycker om är ”Veckans brott”. Så det är nog inte över för er. ibland sitter han med när jag tittar på downton abbey eller Mr Selfridge,men han tittar på sin mobil. :-D

 2. maria skriver:

  alltså det är världens bästa serie? amy pohler <33333

 3. Anna skriver:

  Åhh, som en stor Parks älskare måste jag säga att det går bra att helt enkelt skippa första säsongen, de ändrade massor inför säsong två och det är först då den blir riktigt bra.
  Tvinga honom att ge den en chans till. Det är en otroligt bra serie.

 4. Anna skriver:

  Du måste fortsätta kolla! Den är grym, tyckte att de första avsnitten var lite sega. Men sen är det bara kärlek till alltihop! Lyllo dig som har det kvar!

 5. jess skriver:

  se till att han ger det en chans till, det blir bättre och bättre! lovar!

Comments are closed.

LOADING..