Hål i golvet, hål i hela trädgården

Hejhej, här sitter jag och flyr hemmet på grund av:

1. Påsklov. Två stora barn hemma som inte förstår arbetslinjen. Inte min arbetslinje och inte sin egen. Det är bara youtube och täcke över golvet och flingor i soffan.

2. Dränering pågår. Utanför fönstret finns män och åter män som hoppar upp och ner i kratern de har skapat intill våra väggar. Jag försöker tänka glada tankar. ”Vi kommer få en härlig altansommar. 2018” Såna tankar tänker jag.

  1. Ja du, vår dränering blev nyss klar. Nu är det jord och stenmjöl runt hela huset. Ska så vara hela året för marken måste sätta sig innan man lägger tillbaka sten och plattor på gång och uteplatser. Lovar er årtusendets varmaste sommar i år. Vi kommer inte kunna öppna ytterdörren pga allt dammrök. Och by the way, yttertrappan rasade. Det är 1,5 m från mark till ytterdörrens tröskel. Men marken måste sätta sig ett år innan vi gjuter ny trapp. Satsar på VM-guld i spänsthopp. Så ja, det lär blåsa med i sommar. Så dammet verkligen blåser in i huset och inte bara fastnar på grunden. Men det är torrt och fint i källaren och bra luft. Och tomt på bankkontot.

Comments are closed.

LOADING..