NU ÄR JAG HÄR!

Hej alla gamla och nya personer!

Jag heter Malin Kristina Wollin.

Jag är ett 36 år gammalt decemberbarn med sambo och fyra barn i Kalmar.

Jag har en fil. kand. i journalistik vid Linnéuniversitetet.

Jag skriver för Aftonbladet, Sköna hem och Amelia.

Jag har skrivit två böcker, ”Malin från Skaftnäs” på Piratförlaget och ”En mamma blir till” på Wahlström & Widstrand.

Jag skriver just nu på en ny bok och det låter såhär: ”Men ÅHHHHHH vad dåligt, detta är SKIT, jag hatar mig själv, vem ska läsa den här skiten, jag är patetisk”.

Jag kan inte somna utan en podcast. De heter oftast Della Sport, Lilla Drevet, Fallet, Spanarna och Public Service.

Jag lyssnar på P1 Morgon till frukosten och dricker kaffe till Ring P1. Jag läser alltid Barometern försöker hitta något att bli upprörd över.

För inte så länge sedan kom jag på att jag tycker att det är jättefint med gröna växter. Sedan insåg jag att det är en trend och då kände jag mig lurad. Så nu funderar jag ganska mycket på om jag verkligen tycker om de tjugo växterna jag har köpt eller om jag bara är lättlurad.

Jag har precis köpt lugg och är helt lycklig över det.

 

Det här blir så himla himla bra.

 

 1. Malin skriver:

  Vad roligt att du är här, mycket härligare portal!

 2. Har samma problem, med att fundera även vem som ska läsa all skit man skriver. Däremot har jag inga problem med att hitta saker att irritera mig på, det finns så mycket idioter som gör galna saker. Och så fins det hälsokost. En evig källa till blogginlägg för min del.
  Har lite problem med stenar jag med men just nu ffa. kottar. Det kan vara nog så jobbigt. Dessutom tror ungen att han är en fågel…

 3. Frida skriver:

  SKÖNT att det bara är EN blogg att följa igen ;) Har följt dig sedan du var gravid med nr 3. Hur många år blir det? Tack för en bra blogg! Kram

 4. Det blir bra det här, Malin! Jag trivs redan.

 5. Välkommen, här hör du hemma. Håller med föregående inlägg, gillade inte familjelivs typsnitt och grafiska form. Du lockade till läsning men inte familjeliv så tack och lov att du flyttade så snart.

Comments are closed.

LOADING..