Skönt grönt hem på Sköna hem

Ny krönika på Sköna hem.

Om den gröna nyansen och sånt.

I färgbutiken höll jag på och på och på och på. Lade saker intill varandra och tittade på den lilla samlingen från olika håll med huvudet på olika snedder.

Sedan sprang jag hem och rev ner, tapetserade med vidrig recoverytapet så att blodet sprutade och målade två lager med det vackra gröna.

Varje gång jag rev mig på recoverytapeten tänkte jag för mig själv ALDRIG MER. Hallen får vara tantjohannagrön tills barnen har flyttat hemifrån, då säljer jag och köper en annan hall i ett annat hus. Eller i en lägenhet. En etta med stora fönster och hög säng med sänglådor där jag kan lägga Joachim och sedan plocka fram honom när jag får behov.

 

 

 1. Haha, det där kanske jag ska apa efter. Behovet varierar…

 2. JMC skriver:

  Ha ha, det är därför jag läser DIN blogg och ingen annans. Jag har verkligen lite tid över, men din blogg missar jag aldrig. Självklart följer jag med dig hit. Hoppas bara att gnällspikarna stannar kvar på Familjeliv, speciellt den där mannen med 30-åriga barn som klagade på din krönika om den perfekta helgen. Han har uppenbarligen glömt hur det var att vara småbarnsförälder. Apropå det, så här var min ”perfekta” Valborg:
  Föräldrar planerade: Mysigt fika ute i solen, sedan lekande och skrattande barn i det gröna.
  Så här blev det: Barnen drack lite saft och så fick föräldrarna äta upp alla kakor själva. Sedan började de genast bråka om samma leksaker. Efter ett par timmar var den ena så trött så hon kissade på sig. Då gick vi in. Efter dusch åkte mamma och köpte en likadan leksak som vi redan har så de inte skulle bråka mer i framtiden. Mamma kommer hem och barnen börjar bråka om den nya leksaken…. Den gamla, som de bara för någon timme sedan bråkade om, vill ingen ha längre.
  Tack, Malin, för att du beskriver verkligheten som den är.

 3. …eller stoppa honom ännu längre in… hahaha…! : )

Comments are closed.

LOADING..