En kväll i juli

Vi gingo på 65-årskalas 300 meter bort. Så välsignat att inte behöva trycka in ungarna i en bil som innebär att be dem kliva ombord på själva solen. Så skönt att slippa neverending stooooryyy om vem som ska sitta längst bak och vem som satt där sist och vem som spydde en gång när vi åkte till Göteborg och vem som ALLTID får sitta där för att någon fejkar illamående osv osv osv

Vi bara tog på oss våra semesterskor och gick och efter en försvinnande liten portion tid var vi framme.

 

Min fina fina klänning från HM Trend som var slutsåld när jag hittade den på hemsidan för ett år sedan. Klänningen som blev en besatthet så till den milda grad att jag gick in på hemsidan en gång om dagen för att se om den kommit tillbaka i storlek 38 och plötsligt hade den det och jag har aldrig tryckt in siffrorna på Visa-kortet med sådan frenesi. Älska den till döds ska jag.

Han får gå på grund av ingen vagn. Tur att man ha vänner med famn och välvilja. De skulle bära honom in i en eld om han bad dem.

Nu går vi hem. Någon sover hos moster i källaren och så trippar två andra efter. Plötsligt hade vi bara ett barn kvar i vårt hus och det barnet gick i sömnen klockan 00:30.

  1. Inget som jag har tänkt på, ska kolla nästa gång!

Comments are closed.

LOADING..