Könjöping!

Idag gästade jag Jönköpings sommarscen. Vi hade en underbar roadtrip, barnen åt glass, jag åt en falafelplankstek och så fick vi alla träffa kvinnan nedan. Jag vill ha henne i min ficka, alltid. När hon sjöng sista låten började jag gråta. Så bra är hon.

Den här köpte jag och tänkte att det skulle vara en jättebra outfit till scenen. Ja, om man har en talkad PÅLE att dansa runt kring. Vad tänkte jag? Dessutom var det kallt och inte direkt läge för ”baddräkt förklädd till plagg”

Min behå ramlade ner på golvet! Har någon någonsin varit inne i ett provrum där det inte legat dammbollar stora som cityråttor på golvet? Och sen var jag tvungen att klä på mig den där behån.


När en flicka tvekar: Rodebjer räddar dagen.

Kaffepaus på underbart ställe. Café Sergel i Lindshammar.

 

 1. Frida skriver:

  Man ska ju inte prata om kropp och sådär. För det betyder ju ingenting. Men kvinna. Those legs. Och istället för att haka upp dig på att bh:n hamnade på golvet – har du ingen bh på dig?? Hur sitter tuttarna kvaaaaaar? Du är freakkin WOW!

 2. Helena skriver:

  Naturligtvis skojat du. Inte ens du kan bära upp den där outfitten!

 3. A-M skriver:

  jag älskar verkligen din klä stil och dina skor!! du gör verkligen att stora fötter är snyggt!! jag har stl 41 och trivs idag med rätt skor!! http://www.inredningsinsp.blogg.se

 4. Hannah skriver:

  Men KVINNA, vad du är snygg! Den där luggen på dig är perfektion.

Comments are closed.

LOADING..