He loves me, he loves me JÄTTENOT

Det här händer inte. Inte egentligen.

För att få ha honom i min famn måste jag säga saker som ”TITTA ETT LEJON!” och göra till mig något hiskeligt. Sälja in det som om jag var tvungen att betala hyran innan vräkning måste jag göra.

Här sitter vi på båten över till Visingsö. Vi tittar på ”HAJAR!” och jag låtsas att jag ser en. Och så tar någon en snabb bild och ögonblicket är över. Finns det inga hajar kan jag lika gärna gå tillbaka till honom som jag älskar.

Det här är the man of the hour. Joachim. Pappan.

Vad är det annat än kvinnoförakt att det inte räckte med att bära, föda, göda och älska med hela mitt hjärta?

Varje dag är såhär:

”Pappa?”

”Paa-pp-aa?”

Jag försöker: ”Ja?”

NEJ, JAG BILL INTE

Han bill inte. Han bill aldrig nuförtiden.

Det är bara den där satans pappan.

Vad har han gjort?

 

 1. linda skriver:

  Jag borde ju veta bättre än att smygläsa din blogg när jag egentligen borde jobba. Skrattar förtjust och igenkännande och jättehögt så att hela kontorslandskapet tittar på mig. Sparar den här posten som skärmdump tillsammans med de andra som jag tar fram när jag vill bli glad!

 2. Klara skriver:

  Ååh samma situation för mig! Har en 2,5 årig son som bara älskar sin pappa. En dag när jag kommer hem från varit på maxi, han har varit hemma med sin älskade snuttepappi i ca 1 timme. Jag öppnar dörren o ropar hej, han kommer springande mot dörren, jag sätter mig på huk, förberedd på en kram o kärleksförklaring från den lille lintotten…vad händer? jag får en hand i bröstet som vildsint försöker putta ut mig genom ytterdörren samtidigt som han säger: Nej! Inte mamma! Hej då. O så stänger han dörren….Jahopp…välkommen hem då.
  Ska börja ge honom godis till frukost så han älskar mig och bara mig.

  1. Carina skriver:

   Hahaha. Alltså vad i… :) dessa små

 3. Jes skriver:

  Hahaha. Som sagt. De där papporna… Vad faan ha DEM gjort va?? Jaja, en viss del, okej jag vet. Men ändå. Jag blir ignorerad med orden pappaaaa, pappaaaa. Men jag då?? Mammaaaaaa. Suck! Puss till dig Malin I adore you. Kram fr Öland

 4. Känner igen det så väl! Den där ”pappigheten” var stark i flera år.

 5. Carina skriver:

  Dessa små :) Min dotter är fyra och jag får inte göra någonting, förutom när hon glömmer bort sig eller sover. Annars är det bara pappa pappa pappa. Och idag var det till och med ” pappa ska lägga mig för jag gillar inte mamma”. Å ena sidan så är jag så stolt och glad över att ha världens bästa pappa till mina barn och världens goaste dotter. Å andra sidan…. mitt hjärta går sönder.

Comments are closed.

LOADING..