FREDAGSHUS! PÅ EN SÖNDAG KAN MAN TÄNKA!

Först har vi ett anspråkslöst litet hus i Svalöv.

”Är detta ett avsnitt av Kommissarie Lewis med den ever so dreamy Hathaway?”

”Äsch, det där gamla trapptaket, det är bara vårt hus”

Middag för åtta? Absolut.

Sluta. Bara sluta.

I detta hänförande hus bor en familj med mamma som är konstnär, en pappa som är fastighetsförvaltare, en son som är elva och en dotter som är åtta.

Sedan kommer en fyrkantig dröm i Vellinge.

Så platt och så ljuvligt. Med sten och buskar och svart och vitt. Helt nystädat ser det ut, och det är det enda vi drömmer om, AM I RIGHT GIRLS?

Den här spegeln skulle jag aldrig spegla mig i eftersom jag inte vill förfula den. Jag älskar den som jag älskar mat efter svält.

Hej uteplats som är en TV mot inomhus samt en TV mot utomhus.

Här bor en familj med tre söner som är 16, 14 och 10. Mamman arbetar på tidningen Femina, kanske indredningsredaktör, pappan är någon slags konsult.

Och så slutligen, ett hus så coolt att jag måste varna för skador på hornhinnan.

Eftersom inga sovrum presenteras så kan jag inte gissa på boende mer än att personen i fråga är ganska rik samt väldigt lycklig.

 

 

 

  1. ”Den här spegeln skulle jag aldrig spegla mig i eftersom jag inte vill förfula den. Jag älskar den som jag älskar mat efter svält” – garvar fortfarande efter flera timmar

  2. Lisa skriver:

    Hjälp, huset i Svalöv var nog det finaste jag sett på väldigt länge. Biblioteket… Inspirerande med lite ”stök” i hyllorna, oftast ser man bokhyllor med millimeter-ordning på böckerna. Man köper en stökig bokhylla när resten av miljön känns mer naken och ren. Blev också inspirerad av hattkrokarna i hallen! Kostar ju inte 6 mille att fixa till iaf.
    Kul med skånehus

Comments are closed.

LOADING..