NU SKA JAG SIMMA!

För fjärde gången ska jag simma Kalmar Kanalsim, den 8/8 (nästa lördag HJÄLP)

Även denna gång tänker jag sälja meter av loppet (1800 meter) till förmån för Barncancerfonden. Hela summan går oavkortat till Barncancerfonden, jag drar inte ens av summan för min löjliga badmössa. Förra året samlade vi in 25 000 kronor.

Varje meter kostar 30 kronor och man köper en eller flera, jag blir så glad för varje 30-krona.

I år är jag så nervös att jag egentligen inte vill och vågar simma så motivationen handlar om hur mycket jag kommer ångra mig om jag inte är med. (Det var ju ett rent helvete med strömt vatten under broarna förra året)

Så nu vet ni förutsättningarna, mer eller mindre.

Sätt in valfritt antal meter på bankgironummer 258-2526 och ange namn och antal meter så plockar jag ut en vinnare som får ett bokpaket från Dillbergs.

Målgång 2014.

 

  1. Antje skriver:

    Lycka till på lördag! Vilken bra tanke. Det stödja jag gärna!

  2. Sarah skriver:

    Riktigt riktigt modig är du! Köpte just några meter.

  3. Lena M skriver:

    Så djävla modig är du!!

  4. Tycker att du är fullkomligt fantastisk som ger dig in i detta och förstår ditt varma engagemang. Men måste man riskera liv och lem för att rädda världen. Varför i hela fridens namn gör du något som är så otäckt och direkt farligt. Du skriver ju själv att du näst intill blir medvetslös varenda år. Det måste finnas bättre sätt än att plågas på detta viset. Ska det inte vara positivt och glädjefullt att hjälpa andra. Måste det nödvändigtvis ske med blodspillan?. Jag trodde att man skulle lära sina barn att man ska hjälpa till med det lilla man KAN och inte typ riskera livet för att allt ska bli bättre.Till saken hör förstås att jag är livrädd för djupt vatten. Gillar dig skarpt men ogillar att människor gör sig illa. Kram och var rädd om dig.

Comments are closed.

LOADING..