Podden!

Nu har vi äntligen haft premiär för vår pod Wollin&Wollin!

En oredigerad och kroppsnära pod i samarbete med Amelia.

Första avsnittet finns HÄR

Avsnitt två finns HÄR

Hoppas att ni tycker om oss!

 1. Sandra skriver:

  Kära Malin. Jag ska försöka säga detta så mjukt jag kan. Det kan bli bättre om du avslutar dina påbörjade meningar. Jag vet inte om du pratar så i det verkliga livet, kanske är det lättare att lyssna då i alla fall. Men avbrutna och oavslutade meningar är jobbiga att lyssna på i en podcast. Jag älskar dig annars och du är min favoritbloggerska/krönikör. Keep on the good work.

  1. Jag ska göra mitt bästa, lovar!

 2. J skriver:

  Jag har lyssnat på båda avsnitten nu medan jag satt på tåget. Helt perfekt underhållning och lagom långt. Ni har en väldigt skön jargong er emellan. Roligt att höra lite kalmaritiska (men din syster har kraftigare dialekt än du?) för mig som är uppväxt i Kalmar men bott i Stockholm i 20 år. Jättekul när du härmar din pappas dialekt :)

 3. Sofia skriver:

  Lyssnade på första avsnittet (precis lagom för flighten Sthlm-Kalmar) roligt att höra ert surr. Dock var det sjukt svårt att höra skillnad på dig och Elin. Andra avsnittet blir på flighten tillbaka till Sthlm.

 4. Grattis, vad spännande! Ska absolut gå in och lyssna.)

  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

Comments are closed.

LOADING..