Dagens outfit

Äntligen hemma.

Raka vägen från tåget in i bilen, skjutsa Joachim till träningen, hämta tjejerna hemma, skjutsa en till fotbollen och en till målarskolan, hämta ut paket, åka hem och äta morot och dricka kaffe, in i bilen för att hämta på fotbollen, skjutsa hem, åka in till stan för att hämta på målarskolan. Nu: äta romantisk kvällsmat med Joachim och vika tvätt. Kvällen avslutas med min fina pussy Belinda i Debatt (hon kommer ha håret sjukt snyggt flätat).

Jag glömmer alltid ta snygga streetstyleoutfitbilder i Stockholm, det blir alltid ”hemma på min gata-looken”.

Men ändå.

  

  

Skjorta Lindex Extended, jeans MTWTFSS, skor Blankens The Sid black grain.

 1. Malin skriver:

  Såg dig på nyhetsmorgon för några veckor sen och din blogg har blivit en riktigt favorit. Du verkar så härlig och cool, ville väll mest dela med mig av det TACK OCH KRAMAR!!

 2. Sofia S skriver:

  Du är en vandrande Blankens-reklampelare. Sponsrad? Lyckost, de där nya är fantastiskt snygga och jag har aldrig användning för pumps. Imponerad ifall de följde dig på alla de där skjutsningarna osv?!

  1. Haha absolut inte. Jag hade dem på TV samt när syrran tog bilder. Jag kommer inte kunna gå i dem förrän jag har lästat ut dem och gått in dem (kanske med våta strumpor, eller har någon annan ett bra tips?)

 3. Biggan skriver:

  Sist som jag ständigt är på bollen. Såg dig och Kitty hos Malou. Vill bara säga att vad som aldrig kommer fram i debatten är att det finns lika många kvinnokroppar som det finns människor och man borde ta mig f få lära sig det i skolan. ALLA precis ALLA ser olika ut. Det finns ingen bloddy normalkropp någonstans och vi borde göra små jädra pins där det står Im fucking perfect. Så nu kan jag sova.

Comments are closed.

LOADING..