Att känna kärlek till Johan Hakelius

Jag har valt att ge ett enda uttalande.

Så skönt då när en person, som man dessutom högaktar, utvecklar saken.

 

 
 

 

 1. Det har inte riktigt med det här att göra men jag tycker nog Johan Hakelius kan vinna titeln som årets praktarsle då han tycker det var fel att ta upp att historieböckerna innehåller för många män. Kvinnor har alltid varit en del av vår världs historia men de får aldrig eller väldigt sällan plats i nertecknandet av den.

 2. sara skriver:

  Väldigt dåligt att pop-vd inte vågade ta diskussion utan bara välde att lyssna på de som skriker högst och sen ge dig sparken. Att ge någon sparken borde ske på hela andra grunder. Fram för högt i tak även i familjebildningsfrågan med barnen i centrum, jag är för att ensamstående får inseminera men det betyder inte att jag inte vill diskutera eller tänka ett varv till om det kommande barnets pappa och nätverk. Alla borde tänka många många varv när vi diskuterar viktiga saker som att sätta barn till världen på olika sätt!!
  Hejja malin och fortsätt med det du gör! pepp pepp!!

 3. Sanna H skriver:

  Heja!! :-)

 4. Ellen skriver:

  Är man inte snart duktigt trött på alla tår som ska undvikas att trampas på i alla möjliga och omöjliga sammanhang? Tår som oftast är ena änden av en människa med jättestor Kränkmössa i den andra. Vilket sjå de har, SöderPK-maffian.. Så ängsliga att inte ha rätt åsikter och så många regler som måste följas. Finns ju inget ställe i Sverige där folk är så likformiga och trista som på Söder där de sitter högt upp på sin ViHarRättochNiHarFel-piedestal och föraktfullt blickar ner på alla dumskallar som inte begriper bättre.

 5. Biggan skriver:

  Barnens rättigheter är alltid det viktigaste. Stort hjärta till missförstådda dig och stor kram till Hakelius som också förstod vad du menade.

Comments are closed.

LOADING..