Det är tisdag!

Och det är ju ingenting alls med det.

Idag har Elin och jag jobbat med ditt och datt. När vi blev för hungriga gick vi till vårt favoritställe och köpte sallad med tusen feferonis. Jag åt tio stycken men ville ändå ha mer. (Är det någon som vet om det är farligt för magsäcken?)

Titta så mysigt det är på altanen! Jag sitter inte därute så mycket, jag är så rädd att det ska bli stökigt. Jag tar mest bilder och lägger olika filter och önskar att jag levde i den världen. Sedan fortsätter jag städa på insidan av huset.

Så här går det när man försöker fotografera sitt stora barn: Det går inte. Det är alltid ”mellan hårtvättar” eller något.

Men hon är fin där hon ligger och är fåfäng.

Han hittade Joachims jättelika mansstövlar. Inga konstigheter.

 1. Mokito skriver:

  Jag har feffaronisar på allt. Vad vi än äter till kvällsmat så släpar jag alltid fram min egen lilla burk med feffisar. Korv stroganoff, pizza, kyckling med currysås, ungspannkaka – whatever – I eat feffaronisar. Jag har konsumerat mängder o jag mår prima och då är jag året äldre än dig, så ett år till har du iaf på dig att mumsa i dig. Ska jag informera dig när det tar stopp för mig, så du får lite tid på dig att sluta?

 2. Emma skriver:

  Sååå snygg i din outfit! Du ser sådär cool ut som du inte ansträngde dig men lyckades ändå. vart kommer allt ifrån?? Och altanen sen! Lägg av så snyggt! Sluta städa och sätt dig där hela tiden tills det snöar.

  1. Jag anstränger mig. Som jag anstränger mig.
   Byxorna kommer från Hope. Modellen heter News.
   Toppen kommer från Divided (ny) och koftan är gammal från HM’s herravdelning.

 3. Anna skriver:

  Åh, gossen i pappas ALLDELES för stora stövlar! Inga konstigheter alls!

 4. FH skriver:

  Men byxorna då??? Vart är byxorna från?!

 5. Tina skriver:

  Jag gillar precis allt med din outfit. Hur är det möjligt?! Jag som är så kräsen:-)))
  Snyggve helt enkelt. Och så har jag börjat lyssna på podden, härlig är den!

  1. Åh tack tack!

Comments are closed.

LOADING..