Nytt avsnitt!

Tänk, redan treavsnittsjubileum!

Det känns som igår!

Lyssna här eller via Itunes/Podcaster.

Igår plockade vi äpplen tillsammans med en liten man som tar ett bett på varje och sedan lägger skrutten i handfatet.


Den här bilden fick jag inte lov att lägga ut eftersom Elin tycker att hon ”ser galen ut”. Jag tycker att hon ser galet bra ut med sina läppar all over the place. Dessutom borde hon ha vant sig vid det här laget att jag inte bryr mig om vad jag får och inte får lägga ut.


 

 1. Siri skriver:

  Både dina skor och polotröja, Malin!! Var kommer de ifrån??

  1. Lindex och Vans!

 2. Vem är det du söker?

  1. Bästa programidén EVER. Bara ingen snor den.

 3. Biggan skriver:

  Du och Elin är så fina. Vilka härliga underbara förebilder för kvinnor. Så olika och så vackra. Lite som Choklad och Vanilj. Lika goda var och en på sitt sätt. Det är så härligt att höra era röster. De är ganska lika. En sådan tur att Elin har ett sådant underbart Kalmaritiskt r så man hör skillnad på er. Nu är jag hörselskadad så förmodligen hör jag som en kratta. Åh vad jag önskar att Joakim kunde svepa i väg med dig i en limousine och säga: Jag älskar dig! Vill du gifta dig med mig och så svarar du ja och så åker ni bort i den rosa limousinen till dukat bröllop och allt är bara underbart och så lever ni lyckliga i alla era dagar. DET vore en glad nyhet som de kunde avsluta nyheterna med. Lite som slutscenen på filmen GREAS. KAN inte livet bara får vara som i en film ibland.

 4. Lisa skriver:

  Älskar senaste podden, Malin du är så himla bra på att beskriva en långvarig relation

Comments are closed.

LOADING..