Happy hour!

Om ni har önskemål på vad jag ska blogga om så får ni gärna säga till.

Nu.

Eller sen.

Men nu går bra.

Eller så kanske ni har några frågor.

Eller så kanske ni bara vill berätta något.

Kom igen nu, berätta för mamma Malin!

Eller så kanske ni har någon fråga till Elin!

HÄR hittar ni förresten det senaste avsnittet av podden. Avsnitt åtta som är helt otroligt saftigt och köttigt och långt.

 

 

 1. Jasmine skriver:

  Jag vill veta varför ni pratar med olika R!

  1. För att jag stay true to my roots!

 2. Tammi skriver:

  Jag har en fråga till er båda: Hur var er barndom/uppväxt? Kram, Tammi

 3. Emma skriver:

  Hej Malin! Du som tänker så otroligt vettigt kanske har någon bra lösning på mitt problem. Ofta går jag o grubblar ner mig i alla världsbekymmer, miljön, alla knäppa människor som det står och hörs om överallt, bristen på sympati the list goes on and on… Det blir liksom HERREGUD va e det för värld jag satt mina barn i!!!!! Försöker att tänka att det bra sällan när tidningar och radio… När man läser om saker du skriver så har du ett så klämkäckt tycke om mycket. Därför kanske du kan skriva om hur du tänker i saken?

 4. Jennie skriver:

  Spelar ingen roll vad du poddar om- bea det är mycket

 5. Bygg upp ett blogginlägg baserat på mitt mail! Ja! <3

Comments are closed.

LOADING..