Jul i vårt hus och överallt

Vad är det med folk? Skinka och julmusik den 29 november? Att butikerna är tidiga förstår jag, men vi dödliga, varför bakas det pepparkakor nu? Jag har levt i 36 jular och jag har aldrig varit med om maken till tjyvstart. Jag har redan tröttnat på julmusiken. Elin sitter och jobbar mittemot mig och har fått tillstånd att spela Weeping Willows julskiva, men det är på nåder. Nu byter jag till Glee Cast Christmas Special och Elin protesterar med armarna i luften.

När december närmar sig jobbar jag hårt för att skriva nya texter på temat jul. Utan att överdriva skulle jag säga att jag har gjort det till en konstart. Min konstart.

I senaste numret av Mama (Nummer 13)skriver jag ur ett mammaperspektiv om hetsen och stressen och det dåliga samvetet.

I senaste numret av Sköna hem (Nummer 14) skriver jag om julen och inredningen och hur ful jag tycker att högtiden är när den kommer upp på väggar och i fönster.

I  samma nummer blir jag också intervjuad med anledning av mina SUCCÉKRÖNIKOR på tidningens sajt. HÄR finns senaste texten och alla andra under den.

Vi hade en väldigt rolig plåtning till jobbet i Sköna hem och jag sexade till det med sextiotalsoutfit från BonBons

 

Att jag skriver om jul är kul men

 

  1. Anna skriver:

    Du som har många barn i olika åldrar. Jag behöver råd från någon med erfarenhet. Mina barn är sju och tio. Förutom vanlig läsläxa och andra läxor har de läxa – att läsa 15 min i en bok om dagen. Det kan vara vilken bok som helst som är på rätt nivå. Vad tycker du om det? Tycker du att det är ett bra sätt att lära barn att läsa och locka fram läslust? Min erfarenhet hittills är att det snarare dödar läslusten. Vilka är dina bästa lästips. Hur har du gjort med dina barn?
    Kram Anna

Comments are closed.

LOADING..