När ni kommenterar

”Du sköna människa, jag älskar din blogg! God Jul :)”

Svar: En gång om dagen tänker jag ”Varför har jag en blogg, JAG ORKAR INTE”

Och så kommer en vacker kommentar och vips föds lust och livsglädje på nytt.

Jag tror inte att man som läsare förstår vad fina kommentarer gör, och jag hinner ärligt talat inte förklara eftersom jag måste skriva färdigt en bok. (Jag har deadline den 15/1 och barnen har fått det längsta jullovet sedan skolan uppfanns. UTMÄRKT. Dessutom minns jag inte om vi sa ”skicka ett utkast den 15/1 eller ”skicka färdigt manus den 15/1”)

Jag vill mest bara förtydliga att jag uppskattar era fina kommentarer OÄNDLIGT mycket och att bloggen, även om jag vill kasta in en molotovcocktail rakt in i själva wordpress, fortsätter att leva tack vare er.

Nog om detta kärlekens budskap.

För två dagar sedan var det så kallt att man ville kasta en molotovcocktail ner i byxorna. Idag är det tio plusgrader. Jag plockade fram det bästa botemedlet mot fryst trottoar mot fotsula, Töre från Kavat, men funderar på att ställa ner dem i klädkammaren igen på grund av global uppvärmning. Ledsen emoji.

På tal om klädkammaren. Jag skulle kunna berätta för er hur det ser ut där när man har fyra barn och slänger in alla skor på golvet när årstiderna växlar. Men jag ska göra något ännu bättre, jag ska ta en bild. Sedan ska jag fråga Joachim om han vill göra något romantiskt, sätta på Celine Dions julskiva och sortera äckliga skor.

 

 

 

 

 1. Då kommer en till: bästa bloggen äro din! Vore en dröm om du av en händelse skulle gilla min. Läser du bloggar förresten? Vilka? Gissar att du inte prioriterar detta.

 2. Johanna skriver:

  Jag är dålig på att kommentera! Men din blogg är den enda jag aldrig skulle komma på tanken att sluta läsa! Andra läser jag sporadisk. Din kan jag ibland gå in på flera gånger per dag och hoppas på ett nytt inlägg och bli barnsligt besviken när det inte finns något:) Du är grym! Sluta aldrig blogga!!! Puss å kram

 3. Eva skriver:

  Jag läser allt du skriver! Du är fantastisk på att skriva.
  Och tack för det fina hudvårdspaketet jag fick i brevlådan för ett par veckor sen!!!
  God Jul Malin! Hoppas julhelgen blir underbar med många nära och kära!

 4. annnika skriver:

  Jag bara älskar din blogg! Och fast jag har en egen blogg och vet hur kul det är med kommentarer har jag varit väldigt sparsam här. Det är som jag måste kika in och njuta av din formuleringskonst, din coola stil och din humor. Tack!! Och du, sluta inte! Kram och ha en god jul i skoröran!

 5. Johanna skriver:

  Du är min bloggfavorit nummer ETT! Smart, stilistisk, rolig och ofta tankeväckande. Er pod är dessutom grym. Ganska flamsig och rörig men på ett bra sätt, så man asgarvar (ursäkta det hemska ordvalet)! Kram och God jul!

Comments are closed.

LOADING..