Jobb

Jag och min snedkammade lugg har tagit en paus från jullov med fyra barn för att skriva.

Jag är en stor, felprioriterande luggidiot som inte kan göra det jag ska. Istället för att skriva 1. Krönika som ska lämnas in igår och 2. Bok som ska lämnas in i januari så börjar jag skriva på en ny bok. Bara sådär. En titel med stor text och så börjar jag skriva. Två sidor och sedan slår jag mig själv över naglarna så att det gör ont.

Göra det man ska är det vidrigaste som finns. Kanske om jag låtsas att jag absolut inte FÅR skriva en krönika? Jag måste finna en väg, hitta ett sätt, lösa min skit.


Vidare så har jag hunnit gå på jullovsmatiné med de två mellanbarnen samt byta alla klappar utom en.

Vi såg Snobben förresten. Inget vidare för vuxna, kanske en svag 3 av 5. Barnen gillade den dock och budskapet var mycket fint.

Nu: skriva färdigt krönika, skicka, och så åka hem och köra två 60 grader vit, två 60 grader färg och en färg 40. Tänk om 60 grader vit hade varit ett nytt coolt spel till Wii U. Tänk!

Tillägg: Jag har givetvis inte bytt alla julklappar utom en. Jag har bytt alla julklappar som skulle bytas, utom en. Hu så otacksamt att byta alla.

  1. Anna skriver:

    Podda skulle det stå. Inte piffa. #^^%% autocorrect.

  2. Anna skriver:

    Alltså jag tar bara tillfället i akt och säger att du är fenomenal. Jag älskar hur du och Elin pucklar på varandra verbalt i podden, hur ni hatar och älskar och tycker att folk är idioter och genier. Håller absolut inte alltid med men det skulle vara orimligt roligt att dricka för mycket vin med er och få uppleva Elin bli galen och sätta en sjävgod sextioplusgubbe på plats. Heja dig, din roliga syrra och dina smashing betraktelser. Sluta inte skriva eller piffa. Bra så och gott nytt!

Comments are closed.

LOADING..