Uppdatering

Ögat blev bättre sedan. Det ramlade inte ut eller så.

Jag hade huvudvärk, menade bara att jag inte hade ont i ögat.

Ska nu lägga mig med tablett och hoppas på en morgondag utan vad det nu var.

Tack för alla bra svar som jag ska googla nogsamt.

Puss och kram.

  1. Marlene skriver:

    Jag tycker att det låter som att du hade migrän med aura. Jag har det och då börjar det med ett darrande streck i ögonvrån som sedan liksom går inåt. Med det kommer ett synfältsbortfall. Många tror att de fått en stroke första gången det händer. Så, googla migrän med aura!

    Tack för en riktigt rolig blogg!!!
    Kram

  2. Diana skriver:

    haha läste ditt inlägg innan, kul, man känner paniken i ditt ”SYNS DET?” menar inte att skratta ÅT dig utan du kändes rolig bara. :D Tur att det gick bra (antar jag). Hoppas huvudvärken släpper!

Comments are closed.

LOADING..