Från fredagsmorgon till fredagsoutfit!

I morse vågade jag inte cykla med my preciousssss på grund av osynlig dödshalka uppfunnen av djävulen själv.

Vi promenerade istället och det tog tusen år eftersom treåringar går till förskolan på samma sätt som jag skulle gå på ett Naked Ryan Gosling-museum.

Jag bestämde mig för att vara en härlig mamma och lät honom spräcka tunn is på samtliga vattenpölar mellan oss och förskolan.

Och så plötsligt. Han halkar på en lömsk fläck och faller bakåt och jag skriker så att hela länet vaknar. Hade vi cyklat hade han ju haft hjälm men nu ramlar han bakåt med sitt mösshuvud i asfalten. Han gör det där som vi vuxna aldrig skulle få till där han på något sätt flexar magmusklerna och lyckas hålla nacken krökt. Så han slog sig inte, tack (tack tack tack tack tack tack)

Jag lyfte upp honom i famnen, kysste honom hårt på hans runda kalla kind och tjippade hela vägen till förskolan.

*

Lunch åt vi på Porten och sedan köpte jag snickarbyxor till ett barn som likt Kalle Anka bara har EN outfit.
Så olägligt då att butikerna slutat med snickarbyxor. Hittade ett par på HM och blir nog tvungen att lägga hela barnbidraget plus flerbarnstillägget på tre par till.


Tre minus i morse. Men jag orkar inte tänka på att det är vinter om det inte ska vara snö.

Jag fröööös.
Men det var värt det.
Jacka Lindex, sidenskjorta Lindex Extended, tröja Heart of Lovikka, byxor HM, skor Vans.

 

  1. karin skriver:

    Snälla Malin, kan inte du berätta lite om dina skönhetsrutiner?! Hur du sminkar dig och får till det sådär naturligt och hur du tänker med kläder, färger och form osv. Jag skulle bli så tacksam för jag är inte så bra på sådant där. Igengäld kan jag besvara dig om du har några frågor angående fåglar eller blommor. Du verkar ha mindre koll där.

  2. Bettan skriver:

    Är jackan från Lindex köpt i höstas, eller har den kommit tillbaka i sortimentet nu?

Comments are closed.

LOADING..