I duschen tillsammans med Cetaphil!

Nu ska vi se här, jo! Jag har duschat med Cetaphil  Restoraderm Skin Restoring Body Wash nu och den är bra.

Innan jag tog med den in i duschen så lät jag den bjuda mig på middag, nej, men först använde jag den på händerna. För: är den snäll mot min handhud så är den bra för min övriga hud. Jag är handtönt och använder diskhandskar varje dag. Ändå ser mitt knogskinn ut som sprucken ökenmark vid minsta väta.
Jag är ingen handkrämsälskare. Det är däremot min syrra, som älskar handkräm och är en sån där egenartad person som har det på nattduksbordet, ni vet, en sån. Hon har använt Cetaphil Protect hand creme och låter hälsa att den är dreamy.
Ibland när jag får en fin handkräm i present så måste jag fejk it til I mejk it ”Gud vad gott den luktar, jag älskar citrus, så himla fräscht liksom”, vilket betyder ”den här kommer jag lägga i lådan med prover jag aldrig provar och om ett halvår när jag inte skäms längre kommer jag ge den till min syster”

Hur som helst, jag måste ha snälla produkter som är försiktiga mot min krackelerade handhud och som inte torkar ut min övriga hud som alltid kliar. Det står till och med på flaskan att den är för ”itchy skin”, utmärkt!

Konsistensen är både mjölkig och löddrig och doftar ingenting, efteråt känns huden mjuk. Den här produkten är extra smart nu på vintern när man blir torr och krokodilig på benen.

På grund av kombinationen mjölkigt/tvåligt fungerar det utmärkt att raka sig tillsammans med Cetaphil Restoraderm Body Wash, om man nu sysslar med det. Jag rakar mig på sommaren, till fest eller när jag ska vara med i TV. Under vinterhalvåret klipper jag topparna.

  

Flaskan är också extremt greppvänlig och detta är naturligtvis inte det viktigaste, men det sitter inte i vägen.

 

LOADING..