Dagens outfit

presenteras i samarbete med Jess i New Girl!

 

  
 

Skor Kavat, kjol och skjorta Lindex, kavaj Zara

 1. Snyggt!! Som vanligt! Vi har helt olika stil men jag älskar verkligen din stil med mycket klänningar, kjolar och långa kappor. Du får till mixen kvinnligt och coolt så himla bra!

 2. Josefin skriver:

  Till Cecilia; Tantlängd är ju det nya svarta, älskart!!! Kör, bara kör!

 3. Ewi skriver:

  Vet inte riktigt om du är rätt att fråga, men det känns som om du kan va det. Vi åkte till Kanarieöarna nu på lovet och det gick bra. Ingen dog flygförseningar. Valde nogsamt lägenhet så ingen skulle dö falla-från-balkongen döden eller falla-i-poolen döden, tog transferbuss så ingen skulle dö åka-taxi-utan-bilbarnstol döden och äter nogsamt tabletter med goda magbakterier, så ingen ska dö matförgiftningsdöden. Men vågade inte åka på nån utfärd (barnnappning, farlig trafik, konstig mat, risk att komma bort osv i oändlighet), då jag låg vaken en hel natt och tänkte ut möjliga hemskheter som kunde hända mina barn. Sen runt 04 på morgonen kom min överhettade hjärna på möjligheten att få vägglöss med hem, och så tog oron fart igen. Jag har aldrig varit sån här förut, men blir nu värre ju äldre barnen blir. Vad gör man, vad hjälper, hur vågar du resa med familjen? (ni åker ju då o då). Ska man bara uthärda eller?

 4. Martina skriver:

  Älskar New girl lite för mycket. Köpte likadana glasögon som hon hade i ss2. Så nöjd! Kan ju inte prata om New girl? Du kan göra långa inlägg om serien. Men eventuellt kommer din väninna J att RASA då …?

 5. Cecilia skriver:

  En till grej! Behöver din hjälp. Köpte en kjol jag trånat länge efter. På nätet. Kane skirt av Samsoe samsoe. Jättefin på nätet och i verkligheten också. Men den var lite längre än tänkt. Så nu är min fråga. Finns det tantlängd på kjolar? En kompis nämnde det när jag visa den ”man vill ju inte att det ska vara tantlängd”. Och nu vågar jag inte ha på mig den för jag blev osäker och 13 år igen. Vad tror du? Vad vet du?

Comments are closed.

LOADING..