Kjoltvångstankar

”En till grej! Behöver din hjälp. Köpte en kjol jag trånat länge efter. På nätet. Kane skirt av Samsoe samsoe. Jättefin på nätet och i verkligheten också. Men den var lite längre än tänkt. Så nu är min fråga. Finns det tantlängd på kjolar? En kompis nämnde det när jag visa den ”man vill ju inte att det ska vara tantlängd”. Och nu vågar jag inte ha på mig den för jag blev osäker och 13 år igen. Vad tror du? Vad vet du?”

Svar: Pussegull! Spotta upp dig nu. Titta på bilderna nedan, de två första är din kjol, ser de här kvinnorna ut som tanter?

Din kjol är perfekt att utgå ifrån, du kan lägga till vad som helst. Håll hårt i den och använd den!

  


 
  

 1. Lisa skriver:

  AlltSå tjejen med cykeln. Så snyggt tycker jag. Måste nog ha!!

 2. Johanna skriver:

  Kjolen med flickan och cykeln. Var kommer den ifrån?

 3. Åhh den perfekta kjollängden enligt mig!!

 4. Sanna skriver:

  Jag är 25 och tycker att tantlängd är den absolut perfekta kjollängden! Vaderna är trots allt det snyggaste på ett par kvinnoben. Plus att jag alltid känner mig mer ljuv i denna längd???

 5. karin skriver:

  skulle vilja veta vilket märke den plisserade är tack ?

Comments are closed.

LOADING..