Kärlek efter femton år

Jag har varit i Stockholm och kommer hem sent.

Lägger ett barn, kysser ett annat, sovande barn, på kinden. Kommer ner till soffan, lyssnar på sju tusen Alla barnen-skämt eftersom tolvåringen hittat en ny webbsida. Äldsta dottern vill köpa en Monkitröja som är dyr. 

Joachim ligger i gästsängen en bit bort och undersöker hur dyrt det blir att köpa ett abonnemang för att se Sarahs lopp i natt.

På Kunskapskanalen börjar ett program om pungdjävulen.

”Skrikig, utrotningshotad och ilsk” säger programpresentatören.

”Herregud, du är en pungdjävul” konstaterar Joachim. 


Ja, det är jag.

Men bättre en pungdjävul än en djävla pung. 

  1. Tammi skriver:

    Hahaha! Skrattade så jag nästan kissade på mig. Hej post-förlossning-underliv. Du är underbar, Malin!

  2. Betty skriver:

    Har in förlovat er ? :)

  3. Hej Malin! En gång i tiden var jag en del av det härliga gänget på Piratförlaget. Träffade en pungdjävul då, några gånger. Fast det var inte du! I alla fall, mitt nya liv handlar om källsortering. Jag tröttnade på att förvara den i papperskassar på golvet. Jag vill att det ska vara lätt att göra rätt. Har därför tagit fram en stilren och funktionell design som du kanske har lust att testa? http://www.glimt.se Kram, Jenny

Comments are closed.

LOADING..