Ettan kom.

Tvåan kom.

Trean kommer så småningom!

Och just nu får ni rabatt om ni förhandsbokar boken HÄR

Ange koden dotter när ni kommer till betalsidan.

 

 1. Annika skriver:

  Beställde snabbare än du kan säga beställ! Ser så fram emot att läsa den och jag älskar din blogg!

  1. Hoppas att du tycker om boken!

 2. Frida skriver:

  Hej! Kommer du möjligtvis till bokmässan något mer än programpunkten på söndagen? Jag är där to-lö, och skulle gärna köpa ett par signerade ex av boken…

  1. Jag är på plats fredag till söndag!

 3. MiaPia skriver:

  Efter andra dagen på jobbet efter lång föräldrarledighet så blev jag ikväll ensam med alla barn. Allt jag ville var att vi som nu inte setts på hela dagen skulle ha en supermysigt kväll med massor med kramar och snälla ord.
  Hur blev kvällen? Jag läste en saga som var för dålig. Pojken aka ena mellanbsrnent gnällde konstant. Minsta flickan satt under bordet och åt rester från middagen. (Är ju bra om dom äter där när det inte dög på tallriken nyss. Eller?) De två äldsta flickorna slåss. En viktig leksak är spårlöst försvunnen och så även mitt tålamod. Det är totalt slut och en arg mamma är ett faktum. Efter den mest omysiga kvällen och längsta läggningen i världshistorien så vill jag bara gå och lägga mig och vältra mig i svarta tankar om vilken usel mamma jag är som inte kan ha lite bättre tålamod och umgås med mina stackars barn i 2 ynka timmar utan bråk, jag som saknat dem så! Så går jag och lägger mig, men tittar lite på bloggar, öppnar detta inlägg, kollar upp dig på storytell och börjar istället läsa Malin från skaftnäs och inser: jag är ju inte ensam. Jag skrattar högt flera gånger. Läser högt för min sambo. Och då är jag bara på sidan om bilen. Vi har också en 7 sitsig bil. Det behövs till 4 barn.
  Jag vill säga tack för att du vände min kväll från mörker till igenkännande skratt. Tack för en bok som redan verkar mycket lovande. Nu ska jag läsa vidare.

  1. Åh den där känslan av ballong pickad med en nål och utsmetad på golvet med kallt saliv i mynningen.
   Men bra att du sökte professionell hjälp!

 4. Har en dotter med samma namn som huvudpersonen, visserligen är hon bara 5 år än. Ser verkligen fram emot att läsa! Med en liten hint av skräck över att det ska spegla något som jag ännu inte vet kommer hända när de blir större och slutar säga saker som: ”Mamma, vet du att vi har jättemycket ben i kroppen?!”. Kram Malin, ska bli en härlig lässtund. ❤

 5. Förhandsbokade snabbare än någon någonsin förhandsbokat något. <3

  1. Böcker har känslor, böcker kan känna sånt, att man skyndar sig för deras skull.

Comments are closed.

LOADING..