Välkommen min älskling!

Titta vad jag har köpt på auktion!

När Elin kom hem och fick syn på bordet sa hon:

”Det är det finaste jag har sett, jag vill ärva det när du dör så att jag kan njuta av det i två år tills jag dör”

Ja, det kanske hon kan få göra.

Kanske.

För jag tror att jag eventuellt vill bli begravd tillsammans med mitt rökbord med intarsia av Kalmar slott.

  1. Pi skriver:

    Åh, jag har ett nästan exakt likadant i mitt förråd i Mönsterås. (Själv finns jag i Stockholm sen 17 år) När jag var liten kallades det för spelbordet och det berättades historier om herrar och damer som drack drinkar, rökte och spelade kort vid det där bordet. Glasen som stod i de små skåpen på sidorna finns också kvar. Nu blev jag sugen på att ta hem det till mig, det ser ju himla fint ut. Har ditt också ett vackert mönster under glasskivan?

Comments are closed.

LOADING..