Bakifrån gånger tre

Nu söker jag medhåll.

Det svåraste i garderobsväg är finvardag. Har jag rätt eller har jag rätt?

Att hitta festklänningar=lätt. (bortsett från högtidsdräktsklänningar till promovering i stadshuset)

Att hitta hemmavardagskläder= extremt lätt.

Men att hitta det som är till för mittemellan= helt omöjligt.

Så när jag hittar finvardag köper jag utan att blinka. Och sedan har jag de plaggen i alla mina dagar tills jag dör, amen.

Som den här klänningen från Just Female som jag köpte häromdagen.

Fin längd, bra kvalitet, underbart fall. Och djup i ryggen!

I love you dress.

 

 1. Linn skriver:

  Vaaaar i Kalmar säljs Just Female? Och vad heter modellen?

  1. Erik&Alexander på Larmgatan.
   Essie heter modellen.

 2. Jennie skriver:

  Hej! Jag behöver verkligen ditt råd. Jag tycker din känsla för kläder är ofelbar. Och jag har lost my groove. En gång i tiden så klädde jag mig som om jag ägde världen utan skam. Nu har jag förvandlats till en svart klump som inte vågar. Och nånstans känner jag att jag saknar detta nåt så frukansvärt. Jag rensar just i detta nu ut min garderob. Allt ska bort. Alla urtvättade loppiskläder som jag använt till sista tråden, trasiga trosor och kläder som andas ”mja”. Så…jag behöver bara just nu hjälp med en basgarderob som jag sedan kan utgå ifrån. Så jag kan bygga min kraft igen. Kan du hjälpa mig? Jag är en stor kvinna på 1,79 cm och 90 kilo. Så jag kan tyvärr inte handla överallt. Och budgeten är inte Filipha K heller. Iallafall. Jag gillar ej kjolar och shorts eller korta ärmar. Annars så hit me med din visdom! MVH Jennie

Comments are closed.

LOADING..