FREDAGSHUS! EFTERSOM JAG ÄLSKAR ER!

En fyra i Vasastan

fredagshus1

Rum i fil-liokus!

fredagshus2

Vägghyllan! Vägghyllan! Och en sån där lampa som ser ut som en sån där spegel som de har i mataffären som gör att treåringen tror att vi är med på TV.

fredagshus3

Less is more, och gult är fint.

Och nu, ett hus i Limhamn

fredagshus5

Myschock at twelve o’clock!

fredagshus6

Skulle det vara hemskt slösaktigt om jag köpte huset bara för att plocka ner det här trappräcket och ta hem det till mig?

fredagshus4

Jag vet inte vad den där lampan till vänster i bild är bra för, men det funkar för mig.

Och slutligen, idag är det ”igoneraattdethärärväldigtstylateftersomdetärsåvackert”-dagen. I Göteborg.

fredagshus9

Vi har också en ribbstol. Varför ser den inte ut såhär?

fredagshus8

När man har ett sånt här badrum kan man låtsas att man bor på en båt. Om man vill.

fredagshus7

Jag orkar inte hantera mina känslor inför det här sovrummet, jag måste ta ett bränna mig på spisen så att jag slutar känna.

 1. Jag vill skicka sån fet credd till dig Malin som inte uppdaterar bloggen på helgerna. Jag blir lugn av det. Det är som en signal att det faktiskt är okej att vara ledig. På riktigt ledig utan att behöva synas 24/7.

 2. M skriver:

  Jag måste också gå och bränna mig på spisen nu :)

 3. skriver:

  Makalöst vilka hem det finns. Orkar inte. Ens gå och bränna mig. Blir avis och vill säga att de nog ska skilja sig, därför säljer de. Men de är säkert jättelyckliga och ska säkert flytta till en underbar Manhattan-våning för att hennes klädkolletion ska etableras i NY och mannens jazzband hamnat mer och mer på allas tungor ”over there”. Barnen har kommit in på fameskola eller en svårartad internationell utbildning där alla kan 15 språk och samtidigt blir oerhört sociala individer med 16 000 följare var vid 11 års ålder.
  Eller inte.
  Fint i alla fall.
  Kram, trevlig helg!

 4. Marie skriver:

  Meeen! Va elakt! Jag har MASSOR av de där grejorna i Göteborgslägenheten, men det ser inte alls ut så där hos mig. Hur går spis-bränningen till?! Jag är på. :(

 5. Flisan skriver:

  Snäääälla Malin… Kom med tweenieinredningsförslag. En snart fjortonårig kille som ska få nytt rum. Som fortfarande vill ha plats för allt lego men som inte vill ha det framme. Som vill ha mys-/spelhörna och bäddsoffa för alla polare som ska sova över. Och som har en mamma som vägrar ha militärprylar som inredningsmys. Help. Please.

Comments are closed.

LOADING..