Stackars liten, det tycker i alla fall jag

Det blev inget Stockholm idag. Ej ombokningsbara biljetter, tusen kronor hej hej!

Joachim har rätt, ingen är sjuk mer ovärdigt än jag.

Jag får ingen sympati längre på grund av femton års ”mycket gnäll för lite snor”.

”Kan du bädda rena lakan?”

”Men du är ju sjuk?”

”Ja, men jag ska ta en dusch nu”

”Jaja”

”Men alltså jag ska gå och duscha nu”

”JAAAAAAAAA”

Ooookej.

Jaha, då ska vi se om vi ska sprida lite länkkärlek om mig själv.

Senaste poddavsnittet finns HÄR (Jubileumsavsnitt femtio!) och i fortsättningen ska jag länka till det på fredagen, när det kommer. På grund av vettigheten i att göra så.

HÄR finns senaste Aftonbladetkolumnen.

HÄR finns senaste krönikan på Sköna hem.

Och HÄR finns en bra och rolig intervju med mig för Mamma fitness magasin. Oh the irony! Men roligt ändå.

hopp

Mårten tog förtjusande bilder på Äventyrsbadet i Kalmar.

  1. Szofia skriver:

    Alltså Sköna hem-krönikan, jag skrattar så mycket. Vi har det inte lätt vi som får så många idéer att vi aldrig hinner bli klara med en tanke.

  2. Biggan skriver:

    Tänk om alla tänkte, gjorde och åt som Malin Wollin. Då skulle världen vara utan miljöproblem, kvinnoförtryck och krig. Samt en jäkla massa oavslutade projekt. I adore you. Krya på dig och bara krama någon för att du är värd det.

  3. Mel skriver:

    Läste intervjun i Mamma fitness magasin, och tyckte som vanligt om att läsa dina tankar. Men frågorna? ”Vad tycker du om mammor som gärna använder sina barn som en ursäkt till att inte hinna träna?” Fy satan vad trött man blir . Jag vill trycka en del av ditt svar på en t-shirt och bära den varje dag. ”Det är ingen skam i att inte träna” ska det stå. Puss och kram och krya på dig!

Comments are closed.

LOADING..