Outfit och kolumn

Igår plockade jag fram min gamla ”kan bara användas när det är exakt femton grader och ingen blåst”-kappa från Whyred. Den är redan väldigt tunn i grundutförandet men vänta bara tills jag är klar med den om fyrtio år, den ska vara g-e-n-o-m-s-k-i-n-l-i-g när jag slutar använda den på grund av död.

Vi har pratat om det det här tusen gånger förut och vi ska prata om det tusen gånger till: Tänk om allt man hade i garderoben var lika älskat. Lika länge använt. Lika hållbart. Lika hög kvalitet.

Vi tog en bild på en buss igår, Mårten och jag. Den blev bra och kommer snart i en tidning nära dig. Eller, det är lokalt, så kanske inte så nära dig om du inte bor i Kalmar län. Men jag kan länka så att det känns nära och angeläget. Ja, så gör vi.

Kappa Ana från Whyred, jeans COS (finns nu), topp Åhléns, skor Blankens.

img_1142.jpg

Av någon anledning hittade jag en bild på Christine Taylor och Ben Stiller. Jag vill ha hennes kappa och hennes stövlar.

Och jag vill att Joachim ska se på mig sådär medan jag tittar rakt fram.

Inom en snar framtid kommer ett kappinlägg, det var alldeles för länge sedan.

P.S. I dagens Aftonbladetkolumn skriver jag om Amy Schumer och tutt-gate.

 1. Sara skriver:

  Kan du inte, snälla, göra ett höstsko och ett höstklänningsinlägg också?

 2. Anna skriver:

  Hm det blev ju inte så tydligt. Mina fötter är de minst skavsåriga som finns. Tyckte det var viktigt för omvärlden att veta.

 3. Anna skriver:

  Är barnsligt förtjust i outfitbilder! Men säg mig, kan du alltså GÅ i dina blankensskor?! Jag blir så avundsjuk. Jag får hemska skavsår av mina. Fastän mina fötter är de minst oskavsåriga som finns normalt. Vad gör jag för fel? Mvh Desperat

 4. Sofia skriver:

  Älsk på kolumnen och längt till kappinlägg. Skulle hemskt gärna se att du kör ett helt höstklädselinlägg! I den där lagoma prisklassen bara du behärskar – lite smådyrt, lite billigt men helt igenom råsnyggt. Vill se över- och nederdelar, skor och väskor. Alles! Tack ❤️.

 5. Diana skriver:

  Jättefin kappa och helt underbar beskrivning på NÄR man kan använda den haha. Humor.
  Jädrans vilken grym kamera? Berätta gärna mer, vill lära mig om objektiv lite lätt och amatrösmässigt.

  1. Det är Mårtens kamera, tyvärr (för mig)

Comments are closed.

LOADING..