Tack!

Pussisar som kom och firade min bok igår!


De där satans kvinnoförtrycksskorna tog jag av och stod barfota resten av kvällen. Vad jag sa minns jag inte, det är nog bäst så. 

KÄRLEK till alla och lite extra till de unga tjejerna som sa så fina saker. Jag glömmer aldrig. 

Eller, jo, jag glömmer direkt. Men när jag läser det här inlägget igen om ett par år, då minns jag. 

Viva la revolución! Är ni med mig?

 1. hanna skriver:

  Ja, vad är det för snyggt du har på?

  1. Topp, kjol och halsband från Lindex.

 2. Berätta om din outfit? Kjolen! Jag döööör så snygg!!

  1. Allt från Lindex utom skorna.

 3. Anki skriver:

  Hej! Lycka till med boken ! Jag kommer garanterat att läsa den. Läser just nu om dig i Amelia där du har ett assnyggt armband, skulle jättegärna vilja veta vad är det för märke på armbandet. Med vänlig hälsning Anki

 4. sadsuzy skriver:

  Åh Malin jag gillar din bok, nä älskar den, enorm igenkänningsfaktor från uppväxten på 80 -talet. Jag blir beklämd men kommer ta med mig massor i min resa som mamma till en dotter, nu 10 år och en son på 13 år. All lycka till!

Comments are closed.

LOADING..