I natt var det Emmys och då vet jag precis vad ni vill ha. KLÄNNINGAAAAAAR!

Och det ska jag säga er, i år var det ett mycket bra år.

Här kommer nu klänningarna som hamnade på delad fjärde plats.

Gult, markerat i midjan, fjärilsarmar.

Den här kostymen med en svart uppknäppt skjorta och svarta skor. Klä DC Alex Dier i Marcella på Netflix i den. (SE DEN)

Mörkt blå, spets, volanger och prickar. På pappret låter det som något som får ögonen att hoppa ut mot en säker död. Men i verkligheten! Glada ögon!

Stilig extrembegåvad skådespelare i mycket stilig klänning.

Ärtgrön grekisk gudinna utklädd till Tina Fey. Den lilla lilla volangen under bysten.

Mandy Moores klänning är fantastisk i både färg och modell. Och se hur hon matchar läppstiftet till det orangea. Like a pro.

Här har vi ett exempel på när allting lirar. Ni vet, lirar. Frisyr, smink, örhängen, klänning. Till och med hennes min passar outfiten.

Vad är det med gult, blekrosa och svart? Inte vet jag, men när det görs rätt så blir det extremt snyggt. Som på Amanda Peet.

Stort och blommigt och vackert. Kristen Bell(issimo)!

Ibland får man till det och är ensam om klänningsmodell. Otroligt snygg och sällsynt längd. I love it.

Och nu kommer topp tre!

tredje plats:

Ett vattenfall i en japansk tecknad film möter en akvarellmålning av en av de stora mästarna (insert valfri). Lång ärm men inte hellång. Markerade axlar. Ingen jobbig clutch (jag tror att hon visste att hon skulle vinna och därmed bli bjuden resten av kvällen)

Andra plats:

Kerry Washington i den snyggaste gravidoutfiten någonsin. Jag vill också vara jättesnygg, berömd skådespelare och gravid så att jag kan gå på galor och se ut så här.

Och nattens stora vinnare:

Yara Shahidi är fenomenalt vacker i sin, jag vill säga skjortklänning, men hur hittar jag ett namn för det obeskrivligt vackra? Hög i halsen, knappar, korta ärmar till underbar håruppsättning, söta örhängen och rosa ögonskugga.

Det fanns inte mycket dåligt på röda mattan, men man kan alltid lita på Hedi Klum att dyka upp i något väldigt väldigt fult.

 

Och vad i hela friden är detta? Det här materialet ser ut som den ondskefulla skurken i Big Hero 6, ni vet de där små metallbitarna som söker sig till varandra och bildar en helhet. Bara det att i filmen är det snyggt. Det här är bara ondskefullt.

 

Och slutligen, jag vill egentligen inte ha med Anna eftersom tanken var så god. Men jag tar med dig ändå Anna, så att du tänker till ett extra varv nästa gång. Det här kunde blivit så himla rätt, men nu blev det så himla jättefel.

 

 1. Vera skriver:

  Okej, de senaste dagarna har två saker hänt:
  1) Jag klickade runt på Hemnet, såg Södermalmlägenheten med hajkudde och hängmatta och tänkte ”Den här kanske Malin kommer kommentera!”
  2) Jag såg Emmyklänningarna och tänkte ”Undrar vilka Malin gillar? Hoppas hon gillar Kerry Washington lika mycket som jag.”
  Och titta, två rätt av två! Känns som att du är den där coola storasyrran eller granntjejen som man beundrar på avstånd och hoppas att man blir som du när man blir stor.
  Förresten, grattis till boken!

Comments are closed.

LOADING..