Nuxe deluxe

sponsorskylt-nuxe

Jag älskar Nuxe och hur lycklig är då inte en flicka som får göra ett samarbete med dem!

Jag känner mig som en miljon dollar just nu.

Vet ni varför Nuxe heter Nuxe? Därför att man har blandat Natur med Lyx i den bästa tänkbara mixen någonsin. Sann historia som jag googlade fram. Nuxe startades av en ”Parisisk apotekare” och det kanske bara är jag men när jag hör ”Parisisk apotekare” så behöver jag inte höra mer.

nuxe

Nuxe serie Merveillance är ljuvlig ansiktsvård från 38 år.

”Men Malin, du är ju alldeles för ung för den här produkten!” tänker ni nu.

Ja, det är sant. Jag fyller inte 38 förrän i december. Men jag har valt att starta mitt vackra åldrande lite tidigare.

Jag älskar Nuxe. Jag älskar doften, jag älskar att cremen är så fyllig men inte gör min feta hy fet. Jag använder både ögoncremen, serumet och dagcremen och det blir inte för mycket. Jag älskar även Nuxe på gamla meriter eftersom min faster som är 67 använder märket och ser ut som 50.

I går såg vi en dokumentär om alla bilder och musikvideos ABBA gjorde. Lasse Hallström berättade att de hade hängt upp ett skrynkligt tyg i en liten lägenhet och sedan snurrat medlemmarna med mankraft. Jag vill aldrig vara sämre än ABBA, och se så bra resultatet blev. Bara jag, några klickar Nuxe och en perfekt skrynklig gardin.

Nu har du möjlighet att vinna ett fint kit med Nuxe-produkter! Tävla gör du här.

 

LOADING..