Dagens outfit!

Idag är Joachim sjuk vilket innebär att jag först fick följa ett barn till skolan och sedan gå hem och hämta minstingen som ville äta frukost hemma. Cykla med honom till dagis på en blöt kall cykel. Ja, ni hör ju. Herregud vilket slit! När jag kom hem var jag färdig att ta natta. Klockan åtta.

Rustad.

 

Sandalerna hänger med. Ser ni såret? Ser ni hur ont det gör? Ser ni hur jag ser ut i mitt morgonface? Just det. Hänsyn kallas det.

Där står bussarna och väntar på barn som måste fraktas till en tillfällig skola eftersom deras hemskola ska rivas.

Om den har börjat rivas?

HAHAHA!

Nej.

 

 

  1. Thomas skriver:

    Compeed Malin, prova det. Appliceras det direkt innan skorpa bildas så slipper man allt gegg med sårskorpor och kladd.

  2. Jenny skriver:

    Hej! Snälla, kan inte du hjälpa mig med lite barnrums inspiration? Ska dela pojkarnas gemensamma rum till varsitt nu. Så två rum ska inredas till en femåring och en treåring och jag är helt villrådig! Är rätt trött på vita rum med stjärnor och vimplar om du förstår. Jag vill ha något lite ”annorlunda”. Hjälp!

Comments are closed.

LOADING..