Det bästa som hänt i mitt liv

är att mamma finns på Facebook.

 


 

 

 1. Malin skriver:

  Skrattar ihjäl mig!
  Min mamma skulle också sagt Malin!

 2. Hemlig skriver:

  Skickade en bild på nya FIFA 17 spelet till sonens resurs i skolan med underliggande tex information att Både jag o FIFA 17 var hemma så sonen kunde gå direkt hem ! Fick svaret .. Ha ha läckert ! Fick bita mig i fingret för att inte svara .. Menar du mig eller FIFA !! Ha ha sedan slog det mig att jag undrade vad Malin wollin hade gjort … Jag undrar fortfarande !!

 3. Mia skriver:

  Jag hade nog också skrivit ”Malin!”. Älskade din bok förresten. Du är fantastisk.

 4. Tina skriver:

  Men jisses vad en av dina döttrar är lik din mamma!

 5. Agneta skriver:

  Snygg snyggt supersnyggo . Din mor var så rätt. Jag vet att det var konversationen som var det roliga, men så vill jag också se ut 2016!!!

Comments are closed.

LOADING..