Cheerios

sponsorskylt cheerios

En väldigt god morgon blir det om jag får sova mellan rena lakan. Det finns ingen lyx som är så billig, men samtidigt så extremt jobbig när klockan är 23:11 och Joachim tycker att vi kan sova i samma lakan i minst åttahundra veckor till.

Men jag står på mig, jag står upp för mitt rena fraaaas.

 

Och sedan när man vaknar så är det så väldigt värt det.

 

Och då äter man frukost på det man hittar i kylskåpet.

Och om man har haft kalas och bjudit på exotisk buffé så har man både mango och tre sorters melon. Bästa frukosten någonsin tillsammans med Cheerios och nötter.


Till detta boksläppsblommor från Joachims mormor och morfar.

God god morgon.

 

 1. Jag undrar över en helt annan viktig sak! Hur gick det med den där hår-på-benen-dödar-apparaten som du skrev om i början av sommaren??? Dvs använde du den ens….? ;-)

 2. Lisa skriver:

  Men å, vad heter tapeten i bakgrunden?

  1. Det är Ava ur Sandbergs kollektion Brunnsnäs.

 3. Agda skriver:

  Hur får ni plats i den pyttesängen?

  1. Det funkar. Om vi ligger på varandra.

 4. Linda skriver:

  Tack för boken!!! Sträckläste den när jag kom hem efter mässan och gud vad det stämde med gråt och skratt om vartannat. Och hjälp vad den handlade om mig. Mina tjejer är sju och fem, snart sjutton och femton alltså. Hjälp. Så hurra och skriv fort så det kommer en till bok snart. Kan passa på att rekommendera Sara Ohlssons senaste om du inte redan hunnit läsa.

  En annan (extremt viktig) grej: vilken modell var det på dina Hope-brallor?

  // Linda

  1. Åh vad roligt att du tyckte om den! Och byxorna, som nästan är lika snygga som boken är bra, heter News trousers.

 5. Tove M skriver:

  Å vilken vacker tavla ovanför sängen!

  1. Javisst, jag älskar den! Mamma köpte den på Gotland för tusen år sedan. Jag stal den för tio år sedan eller så, hon får tillbaka den över min döda kropp.

Comments are closed.

LOADING..