Jag har sagt det förut och jag lär säga det igen:

Jag har de bästa läsarna.

Efter en intervju på bokmässan kom en tjej fram och la den här i min hand.

”Eftersom ni pratade om Astrid Lindgren så sprang jag iväg och köpte den här till dig”

”Nämen!” lät jag.

”Men läs den när du är stark, för den är väldigt sorglig”

”Okej, tusen tack!”

Jag läste den som extra godnattsaga för ett av barnen som hade svårt att somna.

Barnet var rädd att drömma mardrömmar om hajar. När vi hade läst boken tänkte barnet inte på hajar längre. 

Succé!

  1. Nina J skriver:

    Kan bara hålla med Domesticka. Om Frida är representant för din läsekrets så är det bara att gratulera. Jag fick Astrids lilla ”pocketbox” på posten!

  2. Frida skriver:

    Men nu trillade jag nästan ur soffan! Är JAG en sån där ”bästa läsare”? YEY!

    Märit. Hon har allt byggt ett litet hus i mitt hjärta. Vi får väl se om Stella flyttar in där också? Högst troligt, treflicksmamma som jag är! På måndag säger posten att jag har ”till min dotter” i lådan! ❤️

  3. Du fick boken av en av de finaste jag vet; min vän Frida! Jag vet inte hur många böcker som legat utanför min dörr när jag kommit hem. Med texter som hon vet skulle passa mig. Eller fyndade barnplagg från loppisar, med de rätta färgerna för oss. Hon bryr sig om sina vänner hon, alltid med en personlig tanke. Hon hör alltid av sig, även om det var längesen jag gjorde detsamma, en klippa i en liten älvas kropp! Love Her! Vad kul att även du fick känna på hennes omtanke! ❤️

Comments are closed.

LOADING..